Hvordan gik stævnet på helsinge

Hvordan gik stævnet på helsinge

februar 11, 2019 0 Af idatfrandsen

I denne weekendd har jeg været afsted til stævne i helsinge. Jeg har startet der en milion gange, men alligevel var jeg faktisk en smule nervøs. Det forrige stævne med Conroi gik jo ikke særlig godt. Kan læses på tidligere indlæg. Men til det her stævnet havde jeg lavet et løfte med min mor om at forrige stævne bare skulle glemmes og jeg skulle batragte dette som mit første stævne med ham. Planen var jeg at jeg skulle starte LC og LB* men vi valgte at melde om så jeg kunne få nogle gode ture og ikke flere dårlige turer. Så vi meldte om til 2*90cm. De gik simpelthen bare så godt. To fejlfrie runder med godt flow, og venner hele vejen rundt. Hvilket er rigtig vigtigt at være når man er to om opgaven. Video fra en af runderne kan også ses neders i opslaget.

 

View this post on Instagram

Yesterday I was to a competition with Con roi. He was so sweet and we got two clear rounds in 0.90m✨can’t wait for our next competition 🐴 – jeg har lavet en vlog på instastory i dag!! og husk at hver dag i denne uge har der været et nyt blogindlæg kl 12. Tjek dem ud hvis du ikke allerede har👌link i bio – Hvad har du synes om bloggen jeg har lavet i dag på instastory, er det noget jeg skal gøre oftere?💁🏼‍♀️ – #conroi #idaogconroivideo #horselove #horselover #horse#followforfollowback #14yo #training #ride #rider #eq #equestrainlife #equestrian #equestrianphotography #equestrianblog #equestrianlifestyle #equestrianblogget #ridersnotebook #riders#notebook #hopphäst #häst#equrix#repost

A post shared by IDA TARDRUP🇩🇰 (@idatfrandsen) on