MIN MENING OM GONZANELLIE?

Til dem af jer som ikke ved hvem Nellie er, så er hun en svensk Springrytter. Hun er blogger, youtuber og instagramer. Nellie er 18 år gammel. Min mening om Nellie?. Det lyder så negativt når man skriver det sådan. Men faktisk så er Nellie virkelig en stor inspiration. Hun har arbejdet for hvad hun har i dag, kun ved at bruge de sociale medier. Hun har selv købt hendes nuværende hest. Jeg ser Nellie som en inspiration på den måde at hvad hun bruger af ridetøj, Hvordan hun rider/træner, hvordan og hvilke billeder hun poster, og hvordan hun har sammensat sin blog på.

Jeg bruger rigtig meget af hendes arbejde til inspiartion, i hvordan jeg også selv kunne tænke mig at promvere mig frem på. Hun er meget personlig og har en meget personlig profil, og synes bare enormt meget om hende. Så hvis du ikke allerede gør det, så synes jeg helt klart at du skal tjekke hende ud. Hun er ihvertfald fuld af en masse inspiration!. Så hvis i undre jer over at nogle af mine billeder godt kunne minde om, thats why. Hehe.