MIN MUSIK I FORÅRSPERIODEN 3 #8

Jeg elsker at høre musik. Høre det dagligt og det er både om morgen til helt om natten. Jeg har en bred musik smag. En del synes ikke om min musik smag. Men jeg synes den er unik samtidigt med morderne. Jeg kan godt lide at give jer noget inspiration til jeres musik og give jer et indblik i mit. Jeg har en spotify profil jeg selvfølgelig selv betaler for. Der laver jeg en ny playliste for hver årstid. Spørg mig ikke hvorfor. Men har gjort det de sidste 3 år cirka. Så det bare en god både at ryde op i min musik. i kan finde mig under navnet Ida Tardrup. Her har i nogle af de sange jeg høre allermest fortiden. Giv sangene et lyt og lad mig høre hvad du synes om dem?

 

Ed Sheeran & Justin Bieber – I Don’t Care [Official Lyric Video]

 

CVBZ – Be Somebody (Lyrics / Lyric Video)

 

24/7

Leave a Reply