Mine mål i 2019

Mine mål i 2019

januar 9, 2019 0 Af idatfrandsen

Waow.. 2018 er gået helt ufatteligt hurtigt og nu er jeg ikke længere pony rytter. Jeg savner det en del. At gå fra at have tre skønne ponyer til nu kun at have én. Men tilgengæld er jeg helt vildt glad for at få lov til at låne con roi det næste år. Jeg har selvfølgelig sat nogle mål. Men der hvor vi er nu, rent riemæssigt. Så tager vi det bare helt roligt. Men de planer som jeg har prøvet at sætte for os er at jeg nok her i midt/slut februar begynder på LBerne. I marts tager vi til riders cup og rider LB cuppen U18. Så måske i slut april/start maj, begynder vi på LAerne. så håber jeg på at blive lansrytter igen. Så vi blandt andet kan været med til Baltic resten af året og tage til Belgien igen i slutningen af året. Så håber jeg at jeg kan slutte året af med at starte noget MB. Men nu må vi jo se hvoran tingende forløber sig. Der er en masse ting som kan nå, og ændre sig i løbet af året. Men jeg kan godt lide at have en plan at følge.